BAO & LINDA

Ik ben Bao en eigenaar van Da Lat Cuisine. Ik heb een sterke passie voor koken en dan met name voor de Vietnamese keuken, daar waar mijn roots liggen. Ik ben geboren in de bergstad Da Lat, gelegen in Zuid-Vietnam.

Ik heb als kok met vele verschillende producten en gerechten uit diverse keukens mogen werken.  En zelf geniet ik ook altijd graag van allerlei gerechten die de wereld te bieden heeft. Toch blijf ik altijd het meest genieten van de Vietnamese keuken. Ik ben ervan overtuigd dat het een van de meest rijke keukens ter wereld is.

Samen met Linda ben ik dit avontuur aangegaan. Zij heeft in het verleden meerdere take away en delivery zaken opgezet. Door haar zakelijk instinct, gecombineerd met haar passie voor Aziatisch eten en producten, ben ik ervan overtuigd dat wij samen een goed team vormen.

OVER DA LAT CUISINE

Bij Da Lat Cuisine kun je terecht voor smaakvolle take away gerechten. Binnenkort zullen we ook de bezorgdienst opstarten, zodat je niet je huis of kantoor uit hoeft om te genieten van de Vietnamese keuken.
Buiten onze menukaart om, kun je in onze winkel terecht voor allerlei producten en delicatessen. Denk aan lekkere Vietnamese dipsausjes, wijnen, ingrediënten om je eigen Pho te bereiden of biologische theebloemen. 

Da Lat Cuisine heeft ook een cateringservice. Heb je iets te vieren of een speciale festiviteit? Wij kunnen op maat gemaakt catering aanbieden. Van enkel hapjes tot een compleet verzorgd buffet.

ONZE MISSIE

Vietnam en ook de Vietnamese keuken is steeds populairder aan het worden. Maar nog lang niet iedereen is goed bekend met deze keuken. Het is dan ook onze missie om de heerlijke Vietnamese keuken meer bekendheid te geven onder het publiek.
Als we onze klanten door middel van onze gerechten kunnen enthousiasmeren om Vietnam eens te bezoeken of klanten die al in Vietnam zijn geweest herkenning ervaren in onze zaak, dan is onze missie geslaagd.

Da Lat Cuisine staat voor puur, vers en smaakvol.

 

 

Neem contact op

Name *
Name